Altijd gratis verzending

Bij Vin Up genieten klanten altijd van gratis verzending bij aankoop van onze producten, waaronder onze populaire LP-houders. Ontdek vandaag nog hoe we uw vinylcollectie kunnen verbeteren, zonder extra verzendkosten!

Voor de échte boss

Springsteel

Ontdek onze "Springsteel" stalen vinyl LP houder, ideaal voor het organiseren en presenteren van uw platencollectie. Duurzaam staal, stijlvol design.

Bekijk hier

UNIEKE LIJST

BeatLuxe

Ontdek de perfecte manier om je favoriete vinylalbums te presenteren met de BeatLuxe, een premium lp-lijst die zowel het album als de vinylplaat prachtig tentoonstelt. Met zijn verfijnde design en hoogwaardige materialen, biedt de BeatLuxe een stijlvolle en elegante oplossing voor muziekliefhebbers die hun meest waardevolle platen willen laten zien.

Bekijk hier

Maar ook voor andere genres

Metal Matters

Nieuwste toevoeging aan uw interieur: deze "Metal Matters" moderne metalen vinyl platenstandaard. Ontworpen om meerdere LP's moeiteloos te presenteren en op te bergen.

Bekijk hier

ALL YOU NEED IS BEATLIST

Beatlist

Geef je vinylplaten op een unieke en decoratieve manier weer met Beatlist. Met zijn prachtige houten omlijsting biedt Beatlist een elegante en moderne look, waardoor je favoriete albumhoezen tot leven komen aan je muur. Een must-have voor elke muziekliefhebber die zijn passie wil laten zien met stijl en klasse.

Bekijk hier

Het verhaal van Vin Up

Vin Up is eigenlijk ontstaan door mijn passie met muziek.

Al vanaf mijn jonge jaren luister ik eigenlijk al naar Pink Floyd, Dire Straits en de Golden Earring. Sindsdien heb ik ook altijd een LP-collectie gehad die ik steeds aan het uitbreiden ben.

Een probleem wat ik altijd had is dat ik mijn lp's niet goed kon ordenen of een hele mooie plek kon geven bij mij op mijn kamer.

Zodoende is Vin Up ook ontstaan. Ik heb namelijk een enorme collectie aan albums die ik niet heel makkelijk een plekje kon geven.

Door deze producten kan ik dat nu wel realiseren!

Dus of je nou fan bent van bijvoorbeeld: Teskey Brothers, Slipknot of K3. Geef jouw album een speciaal plekje!